Girbau presenta el nou plegador FR+ per roba plana
El nou plegador millora el control i la qualitat del plegat, a més de facilitar l'accessibilitat i visibilitat a l'interior de la màquina
27/12/2017
Girbau presenta el nou plegador FR+ per roba plana

Girbau llança el nou plegador FR+ per roba plana que juntament amb el plegador FRB conformen la sèrie FR.

Els plegadors Serie FR signifiquen un pas endavant tant a nivell tecnològic, com l'accessibilitat i visibilitat de l'interior d'un tipus de màquines tradicionalment sense visió interior.

Permeten un control absolut de la producció des de les pantalles tàctils amb menús gràfics que faciliten al màxim la comprensió i control dels operaris.
La comunicació és total amb calandres i introductors Girbau, accedint i controlant la màquina per control remot amb el sistema GHelp.

Les finestres transparents, les portes de fàcil accés i la il·luminació interna faciliten tant els treballs de manteniment com el control dels processos.

Pel que fa a qualitat de plegat, la taula lliscant, la barra antiestàtica i l'aire ionitzat dels FR series millora la perfecció del plegat.

El plegador FR+ pot treballar amb 1, 2 o 4 vies d'introducció, amb màxima flexibilitat d'operacions en funció de les dimensions de la roba a plegar.
També disposa d'una safata i comptador de peces petites, així com un acumulador de peces petites. Un sistema de compressió de la roba permet als apiladors AP+ que acompanyen el FR+ donar una millor qualitat.

Com funciona el plegat
El 1r plec transversal es realitza amb una fulla i dues cintes, amb gruix autoajustable mitjançant sistema pneumàtic. Els plegadors estan equipats amb un mecanisme de plegat en espera per evitar embussos.
El 2n plec transversal es realitza amb fulla. Un nou sistema suporta la roba durant tota la fase del plegat i evita problemes de lliscaments. És autoadaptable a l'amplada de la roba.
Finalment, el 3r plec transversal es realitza amb cinta d'inversió i fulla.