Girbau presenta al Mobile World Congress 2018 la monitorització remota per a bugaderies
Sapphire permet als propietaris de bugaderies controlar alarmes de funcionament i indicadors de rendiment de cada màquina i bugaderia
27/02/2018
Girbau presenta al Mobile World Congress 2018 la monitorització remota per a bugaderies

Girbau portarà el món de la bugaderia al proper Mobile World Congress (MWC), amb Sapphire, el nou servei de monitoratge remot per a bugaderies autoservei i bugaderies internes d'hotels, restaurants, hospitals...

Sapphire permet fer un seguiment i control complet del funcionament de les seves màquines a temps real així com monitorar els ingressos, la producció o els cicles realitzats i els consums estimats, des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.

El software permet extreure informes de programes i ajustar-los en remot per maximitzar el rendiment de la bugaderia. El funcionament en remot permet reduir també el temps de reacció en cas d'alarmes de funcionament.

Sapphire de Girbau es podrà veure a l'estand #4A30 de Sierra Wireless, el partner al costat del qual Girbau ha desenvolupat el software. L'estand estarà ubicat al Hall 4 de GSMA Innovation City.