Girbau participarà al Clean 2015 amb dos estands, més productes, més interacció i personal
És una cita internacional rellevant del sector de la bugaderia i tindrà lloc del 16 al 19 d'abril a Atlanta (EEUU)
18/03/2015
Girbau participarà al Clean 2015 amb dos estands, més productes, més interacció i personal

Girbau aposta fort per Clean 2015, una de les cites internacionals més rellevants del sector de la bugaderia, que tindrà lloc del 16 al 19 d'abril al Geòrgia World Congress Center d'Atlanta.

El grup tindrà dos estands: un centrat en mostrar els nous productes i solucions per a tot tipus de bugaderies industrials i un altre focalitzat específicament en bugaderia d'autoservei (vended).

Juntament amb Continental Girbau, la filial del grup a Estats Units, es reforçaran tant les eines d'interacció amb el visitant com l'equip de personal d'atenció al client, amb l'objectiu d'aconseguir que els visitants trobin la seva solució de manera més efectiva.

Girbau visualitzarà l'estratègia d'expansió del grup amb representació de les seves 14 filials al món i l'equip de la seu central de Barcelona, ​​així com els directors generals de la companyia.

En els dos estands (3111 i 3119) es podran veure les últimes novetats en rentadores centrifugadores, assecadores, planxadores i els equips d'automatització de processos (introductors, plegadors, apiladors...). A Clean es llançarà oficialment als Estats Units la gamma d'assecadores ED, així com la nova assecadora per túnel de rentat ST1302, les lavacentrífugas HS6024 (24kg) i RMG70 (28kg), la multifunció Compact (introductor, calandra i plegador i apilador), l'introductor DRB3 i els equips de Wet Cleaning.

Al centre d'un dels estands, un mòdul seccionat del túnel Girbau-Lavatec mostrarà la capacitat del grup per respondre a tot tipus de necessitats i volums de producció de bugaderies industrials.

A l’estand focalitzat en autoserveis es mostrarà la implantació d'Express Laundry Center, un model de negoci que Continental Girbau desenvolupa als Estats Units amb gran èxit. Es tracta d'un pack de bugaderia "vended" que inclou a més de la maquinària, tot el suport necessari en màrqueting i gestió del negoci.

El model permet oferir als inversors bugaderies autoservei altament rendibles, amb un menor consum de gas, aigua i electricitat.

En aquesta àrea es presentaran el conjunt de rentadora centrifugadora HS6017 i l'assecadora ED340 amb el programari Extra Options que inclouen opcions addicionals per al client d'autoserveis.