Girbau participa a la fira Gulfood de Dubai
Del 23 al 27 de febrer presenta les principals novetats de maquinaria en bugaderia comercial
25/02/2014
Girbau participa a la fira Gulfood de Dubai

Girbau Group participa, del 23 al 27 de febrer, a Gulfood (Hall: Za’abeel. Estand: Z-L39), la fira més gran de l’Orient Mitjà per a la indústria de l’alimentació i l’hostaleria, que té lloc al World Trade Center de Dubai. En aquesta edició de la fira, Girbau Group presenta les seves últimes millores tecnològiques en bugaderia comercial, centrats en uns estalvis d’aigua i energia que repercuteixen directament en una millora econòmica per al client.

Entre les màquines que es poden veure a l’estand de Girbau figuren les rentadores HS i MS de la Sèrie 6, amb capacitats de 8 a 110 kg. i un consum mínim d’aigua i energia. Un altre dels productes destacats són les assecadores ED Ecodryers (de 12 a 36 kg.), que incorporen el sistema Transflow i la tecnologia Heat Capture. Per últim, en planxat, a Gulfood es mostren les planxadores de la gamma PB/PBP Series.

Aquesta és la 19a edició de la fira, que l’any passat va generar aproximadament uns 40.000.000 dòlars en vendes. Gulfood atreu visitants i professionals de més de 160 països i compta amb més de 4000 expositors repartits en 110 pavellons nacionals.