Girbau nomena nou director general
El nou director, que no pertany a la família Girbau, tanca el canvi generacional
03/11/2015
Girbau nomena nou director general

Girbau acaba d'incorporar per primera vegada a la seva història un director general que no pertany a la família Girbau. Es tracta de Guillem Clofent, que substituirà Mercè Girbau i Pere Girbau a la direcció general que han compartit els últims 8 anys.

Guillem Clofent, de 43 anys, és enginyer i ha cursat màsters en Direcció d'Empreses i Innovació. Fins ara era director executiu del grup austríac TGW amb més de 3.200 empleats, dedicat a l’automatització de sistemes d'emmagatzematge i amb una facturació de 480 M EUR. Anteriorment Clofent havia ocupat responsabilitats de Direcció General i CEO en companyies com Serra Soldadura, Mecalux i Germans Boada.

Pere Girbau i Mercè Girbau continuaran ocupant els seus càrrecs de consellers delegats focalitzats en noves tecnologies i innovació, i estratègia i control respectivament.

El canvi "tanca el reforçament dels diferents equips de l'empresa que hem realitzat els últims anys, en aquest cas, la direcció del grup. Hem fet el canvi generacional, hem superat la crisi i ara ens toca preparar-nos per a una nova etapa de creixement" afirma Mercè Girbau.

Per la seva banda, Pere Girbau Pous destaca que "la família Girbau continua implicada igualment amb el projecte, però estem convençuts que Guillem serà clau per potenciar el creixement del grup. La seva gran experiència en el sector industrial internacional és un gran actiu".

El nou director general de Girbau afirma que "és extremadament estimulant poder liderar una companyia com Girbau i contribuir al seu desenvolupament industrial i internacional".