Girbau mostrarà a Texcare les seves Global Laundry Solutions
L'estand demostrarà com a través de l'àmplia gamma de producte Girbau té una solució per a cada bugaderia basada en l'eficiència i la rendibilitat
23/05/2016
Girbau mostrarà a Texcare les seves Global Laundry Solutions

Girbau és la solució global en bugaderia arreu del món. Aquest és un dels missatges que el grup projectarà a la propera edició de Texcare (Frankfurt, 11-15 juny) des del seu estand G90 del Hall 8.

Amb un sol fabricant és possible tenir una bugaderia claus en mà siguin quins siguin els requisits de volum de producció o qualitat. L'estand mostrarà els tres grans pilars de Girbau per ser la parada única a bugaderia per a qualsevol client:

  • Amplia Gamma de producte de les tres divisions de Girbau (Comercial, Business i Vended) que cobreixen qualsevol necessitat en bugaderia.

  • Know How de més de 55 anys en tot el procés per tenir la millor bugaderia pel que fa a disseny, dimensió i disposició de les màquines.

  • Servei Tècnic global amb una xarxa mundial pròxima al client per garantir la màxima agilitat.

L'estand estarà ple d'activitat amb tres Demos Live de maquinària en funcionament per mostrar:

  • Màxima eficiència en planxa amb la planxadora PB.

  • Eficiència i ergonomia en bugaderia industrial: Els visitants podran provar directament la facilitat de càrrega i descàrrega que ofereix el sistema d'aspiració de l'assecadora ST1302, així com també veure el funcionament de l'introductor DRB3 + i el plegador FRB (facilitat i gran capacitat de producció del conjunt de l'introductor amb 3 llocs de treball i el plegador FRB de roba plana) o el sistema de càrrega aeri per al túnel de rentat TBS de Girbau.

  • Bugaderies autoservei rendibles: L'estand tindrà una bugaderia autoservei en funcionament, amb un nou sistema de gestió del sistema de pagament i fidelització client.

Els visitants podran navegar també pels diferents assistents virtuals (Girbau Sales Suite) per trobar la solució de bugaderia que més els pot interessar.