Girbau, millor empresa d'Osona en donació de sang
El reconeixement mostra la generositat i responsabilitat de l'equip Girbau a les jornades de dnació de sang que organitza l'empresa
14/06/2017
Girbau, millor empresa d'Osona en donació de sang

Aquest dimecres 14 de juny, Girbau ha rebut el reconeixement com a millor empresa de la comarca d'Osona en donació de sang. El reconeixement s'ha lliurat en un acte al teatre Atlàntida de Vic en el marc de l'acte de celebració del Dia Mundial del Donant de Sang a Catalunya. La directora de Recursos Humans de Girbau, Eva Benito, i el president del comitè d'empresa, Antoni Barastegui, han recollit el guardó.

Durant l'acte, presidit pels consellers Neus Munté i Toni Comín, s'han homenatjat els donants de sang i hi ha hagut l'actuació del saxofonista Pep Poblet. La jornada s'ha tancat amb un dinar al recinte firal del Sucre.

Girbau agraeix l'actitud i la voluntat demostrada any rere any per tots i cadascun dels membres de l'equip, mostrant una actitud de generositat i responsabilitat a través de la donació de sang. El reconeixement recollit avui és un guardó a cadascuna de les persones que no dubten en ser presents a cada jornada de donació de sang organitzada a l'empresa.