Girbau marca tendència amb el seu nou concepte Corner Laundry, presentat al Saló H&T 2016
Les delegacions MACRUN i HISPAMATIC, van representar a Girbau en una nova edició del Saló H&T
18/03/2016
Girbau marca tendència amb el seu nou concepte Corner Laundry, presentat al Saló H&T 2016

El passat 6 de març es va inaugurar el Saló de l'Equipament, Alimentació i Serveis per a Hostaleria i Turisme (Saló H&T), l'esdeveniment més important del sector a Andalusia celebrat al Palau de Fires i Congressos de Màlaga. Un cop més, les delegacions de Girbau a Andalusia, MACRUN i HISPAMATIC, van tornar a ser la principal referència en equips de bugaderies per al sector hoteler. Part d'aquest èxit, es va deure a la presentació del nou producte Corner Laundry, un innovador concepte de bugaderies autoserveis especialment dissenyat per rendibilitzar la superfície dels hotels o centres de vacances. Per a això, Girbau va comptar amb un estand plenament operatiu, equipat amb màquines veneu i central de pagament avançada.

Segons l'opinió de Jose Ant. Martín, gerent de MACRUN, "... el nou concepte Corner Laundry aportarà valor afegit a l'oferta d'estades que ofereixen els nostres clients. Amb això, estaran incorporant una tendència del mercat, com són les bugaderies autoserveis, dins les seves instal·lacions. El que permetrà a aquests hotels obtenir ingressos extres a la seva activitat principal ". Sense cap dubte, un negoci en auge per als establiments hotelers, gràcies a l'ajustada inversió, fàcil gestió i alta rendibilitat que ofereix aquest producte.

En el sector de tintoreries i neteja tèxtil, es va realitzar una ponència sobre Wet Cleaning dins el programa oficial, celebrat en un dels auditoris. En línia amb això, es va organitzar un taller pràctic impartit per Jordi Jardí, un dels majors experts en aquest sistema de rentat. La seva àmplia experiència en el sector va permetre als assistents conèixer tots els secrets del Wet Cleaning amb equips Girbau. Gràcies al programador Intel Control i al sistema GDrive, les rentadores Girbau són ideals per realitzar un sistema de neteja en humit especial per a teixits delicats, afavorint la cura de les peces en un rentat eficaç i sostenible.

L'edició dissetena del Saló H & T ha estat tot un èxit, rebent a més 8.700 professionals del sector, entre els quals figuren empresaris, gerents d'hotels, caps de compres, caps de cuina, tintorers associats o governantes, entre d'altres. D'aquesta manera, el saló es consolida com la cita de referència per al sector a la franja mediterrània i el nord d'Àfrica, a l'albergar en la seva zona expositiva a més de 200 empreses proveïdores de serveis i equipament per a hostaleria i hoteleria: equipament de cuina ; mobiliari i decoració; llenceria i tèxtil; bugaderia, tintoreria, i neteja tèxtil; taula i parament; climatització; gestió tecnològica o externalització de serveis.

El Saló H & T està organitzat pel Palau de Fires i Congressos de Màlaga (FYCMA) i l'Associació d'Empresaris Hotelers de la Costa del Sol (AEHCOS), i promogut per la Conselleria de Turisme i Comerç, l'Ajuntament de Màlaga i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació.