GIRBAU lliura el premi al millor delegat “INTELI”
Giraliben, el delegat d’Alacant i Murcia, ha aconseguit el premi d’un consistent cap de setmana en Paradors.
13/05/2010
GIRBAU lliura el premi al millor delegat “INTELI”

Pere Ausió, Cap de Ventes Nacional, ha entregat al delegat en zona d’Alacant, l’empresa Giraliben, el premi com a millor delegat i distribuïdor “Inteli” d’Espanya. Es tracta d’un incentiu que Girbau va activar el mes de juliol de l’any passat per potenciar les ventes de rentadores amb control “Inteli”.

El premi consisteix en un cap de setmana per dues persones a qualsevol parador d’Espanya. En aquest cas, el delegat ha triat el parador de Jávea, Alacant, per gaudir del cap de setmana.

Liderat pels Srs. José Espin i Tomás Olivo, Giraliben és un distribuïdor històric de Girbau a la zona de Llevant.

 

Prorroga del Plan Renove amb Inteli pels clients.

Per altra part i tenint en compte la bona acceptació del Pla Renove amb Inteli, Girbau ha decidit prorrogar-lo fins el mes de juliol. El pla consisteix amb el regal d’un important descompte econòmic per la compra d’una rentadora de la Sèrie 6 de Girbau.

En el cas de la compra d’una rentadora Inteli, a més a més del bonus de descompte, el pla inclou el regal d’un kit IMTx, que permet programar les màquines des d’un ordinador i bolcar els programes, mitjançant una targeta de memòria, a totes les rentadores que siguin precises.

L’objectiu de Girbau és facilitar la renovació del parc de rentadores obsoletes per les rentadores de la Sèrie 6 perquè els clientes es puguin beneficiar de l’estalvi d’aigua, energia, producte químic i temps que ofereixen els nous equips, per aconseguir bugaderies més productives, rentables i respectuoses amb el Medi Ambient.