Girbau llença un plegador de tovalloles per a bugaderies que no necessiten classificació
El nou FTB és més compacte amb 500mm menys d’amplada que altres models
19/06/2018
Girbau llença un plegador de tovalloles per a bugaderies que no necessiten classificació

Girbau presenta un nou model de plegador de tovalloles que se suma a la gamma de plegadors FT Topfold, FT Lite i FT Maxi.

El FTB neix de la constatació de Girbau que moltes bugaderies que no necessitaven classificació de les piles plegades, renunciaven a automatitzar el procés perquè no tenien altra opció d'adquirir màquines amb apilat classificat amb els costos que suposava.

"Per què l'automatització de les bugaderies s'associa a processos complexos de producció? Totes les bugaderies augmenten la seva competitivitat automatitzant. Així que hem creat una màquina ajustada a la demanda d'aquest tipus de bugaderia, aportant més valor a un menor cost per als nostres clients" afirma el Product Owner d’introductors i plegadors de Girbau, Jaume Simonet.

La gran diferència respecte a altres plegadors és que el FTB disposa d'una única cinta de sortida, el que permet que sigui molt compacte (500 mm menys d'amplada que altres models) amb una solució de plegat simple i eficaç, comú amb el FT Maxi .

El plegador és multiús i està dissenyat per plegar i apilar tovalloles o altres peces, s'ajusta automàticament l'amplada de la peça, evitant així temps morts de producció havent de introduir i canviar el programa.

En funció del tipus d'article i tipus de plegat, la producció pot arribar a les 900 peces / hora, augmentat la productivitat i capacitat de la bugaderia de manera impactant.

La simplicitat del seu disseny elimina pràcticament el manteniment i redueix la necessitat de recanvis.

La FTB és un salt endavant en competitivitat per a totes aquelles bugaderies que estaven convençudes que l'automatització no estava al seu abast!