Girbau llança la Mobile Laundry Mini, un nou concepte de bugaderia d'autoservei transportable i adaptable
Es tracta d'una solució plug&play especialment creada per a generar sinergies amb altres negocis com gasolineres, supermercats i centres comercials
22/07/2019
Girbau llança la Mobile Laundry Mini, un nou concepte de bugaderia d'autoservei transportable i adaptable

Girbau, líder mundial en solucions integrals de bugaderia professional, llança la Mobile Laundry Mini, un nou concepte de bugaderia d'autoservei transportable i adaptable plug&play, especialment creada per a la seva instal·lació en superfícies comercials i altres establiments. El disseny global d'aquesta nova solució innovadora destaca per les seves característiques úniques que permeten acostar el món de la bugaderia a altres negocis com a gasolineres, supermercats i centres comercials. 

La nova bugaderia portàtil té un format contenidor que no excedeix dels 3’5 metres de llarg, especialment pensat per a ser transportat i instal·lat en qualsevol lloc. A més, presenta quatre models de contenidor de diferent grandària en funció del nombre de rentadores i assecadores en el seu interior, totes elles adaptades i personalitzades a la necessitat de cada client i ubicació. 


En paraules de Mercè Girbau, CEO de la companyia: “Revolucionem el concepte de bugaderia per a crear sinergies entre el món de la bugaderia i multitud d'establiments i negocis, des d'hotels o càmpings a grans esdeveniments com a festivals. El nostre objectiu és crear una solució única en adaptabilitat i portabilitat i, a més, fer-ho amb tecnologia i màquines pròpies de pròpies de Girbau per oferir la màxima eficiència i qualitat”.

El temps de rentada i assecat de la Mobile Laundry Mini és d'uns 45-50 minuts, aproximadament el mateix temps que es requereix per a fer la compra setmanal en el supermercat. D'aquesta manera, el nou concepte de bugaderia es presenta com una fórmula d'atracció de consumidors per a altres negocis a través del servei de bugaderia. A més, les rentadores i assecadores d'aquesta màquina destaquen per la incorporació d'instal·lacions elèctriques, de lampisteria i de gas amb materials d'alta qualitat i fàcil manteniment. 

Forta aposta pel sector de l’autoservei

Girbau, companyia líder en solucions de bugaderia integral, està especialitzada en tres divisions: comercial, industrial i vended (autoservei). En aquesta última, l'autoservei, Girbau ha apostat fortament durant aquests últims anys, amb solucions per a la rentada, assecat i tots els seus complements necessaris com a sistemes de dosatge automàtic i sistemes de pagament centralitzat. Dins d'aquest sector, la companyia dirigeix la seva activitat a segments i negocis com a càmpings i bungalows, universitats i escoles o comunitats de veïns i apartaments, a través de productes capdavanters com la Mobile Laundry, una versió més gran de l'actual Mobile Laundry Mini, presentada en la passada edició de la fira Expodetargo de Milà al novembre de 2018.