Girbau llança el concepte 'Àgora de bugaderia' a Expodetergo 2018
L'estand del fabricant tindrà diversos espais interactius de divulgació en bugaderia amb la innovació com a eix central
05/09/2018
Girbau llança el concepte 'Àgora de bugaderia' a Expodetergo 2018

Girbau presentarà a la propera edició d'Expodetergo (Milà, 18-22 d'octubre) un nou concepte de stand amb el que abordarà les fires internacionals.

"Les fires han de deixar de ser un simple aparador de màquines. Els clients volen solucions i no màquines. Així doncs, ens inspirem en l'antiga Àgora grega per definir la nostra participació a Expodetergo 2018: un lloc d'intercanvi de coneixement per aconseguir junts i des de la innovació, millors solucions de rentat per als nostres clients", afirma Jordi Bosch, International Sales Director.

A l’estand hi haurà diferents corners i àrees temàtiques amb solucions especialitzades (wet cleaning, hotel, autoservei, etc.), demostració de "Sapphire", que permet als propietaris de bugaderies monitoritzar i controlar alarmes de funcionament i indicadors de rendiment de cada màquina i bugaderia, així com zones d'interacció multimèdia. Diversos shows que tindran lloc durant tot el dia dinamitzaran l’espai per promoure el feedback dels visitants.

El centre serà un àgora real on els visitants podran consultar amb l'equip tècnic i comercial la millor solució adaptada al seu projecte, o fer consultes a l'expert de bugaderia de Girbau respecte a temes de processos de treball per optimitzar les seves bugaderies.

"Volem traslladar a Milà el Girbau Experience Center que hem inaugurat a la nostra seu central a Barcelona. Per tant, traslladar la innovació com a motor de canvi de les bugaderies des de la interacció directa i propera als clients ", afegeix Bosch.

Novetats en equipament

Pel que fa a equipament, les principals novetats que es presentaran a Milà son:

  • - Bugaderia industrial: túnel de rentat TBS50, COMPACT+, assecadora ST2700, introductor DRBS y plegador de llençols FR+.
  • - Bugaderia comercial: rentadores HS6028, HS6032 y HS6085, assecadores ED1250 y ED900.
  • - Wet cleaning: Aquatouch® i Allwet® solutions.
  • - Autoservei: MOBILE Laundry (contenidor plug&play que s’instal·la a zones de superfícies comercials).