Girbau llança Compact+, el sistema de planxat que integra 5 funcions per a espais reduïts
El sistema de Girbau integra introducció, assecat, planxat, plegat i apliat en només una màquina
10/07/2018
Girbau llança Compact+, el sistema de planxat que integra 5 funcions per a espais reduïts

Compact+ és ideal per a aquelles bugaderies que vulguin incrementar l'eficiència i la qualitat del procés de planxat, sense necessitat de grans espais o de reformes al seu local per poder encabir-hi les màquines.

El nou model incorpora novetats com la possibilitat de realitzar plecs transversals en peces de fins a 900mm d'ample, i això permet treballar amb peces de tot tipus de mesures fins King size. Així, les bugaderies poden ampliar l'oferta de serveis als seus clients.

Compact + pot realitzar 2 o 3 plecs transversals en 1 via o bé 1 o 2 plecs transversals en 2 vies. També incorpora un nou cremador de gas amb un important estalvi en el consum, més eficiència i més seguretat.

El disseny del Compact+ s'ha millorat per aconseguir més qualitat de planxat i menys manteniment, recollint tota l'experiència de l'anterior Compact.

La uniformitat en el planxat és absoluta gràcies al sistema Autospeed que regula la velocitat de planxat per garantir la temperatura idònia.

El manteniment és més fàcil amb Ghelp, que permet monitoritzar i controlar la màquina remotament. Així, els equips de manteniment estalvien temps i desplaçaments, cosa que es tradueix en menys costos de manteniment.

Qui ha dit que els trens de planxat són només per a grans bugaderies? Guanyar eficiència, estalviar costos i oferir un servei de més qualitat als clients de les bugaderies ara és possible amb Compact+. I sense necessitat d'ampliar o reformar les instal·lacions!