Girbau inverteix en la start up My Poppins
La plataforma tecnològica connecta professionals de la neteja amb usuaris
21/01/2019
Girbau inverteix en la start up My Poppins

Aquest mes de desembre de 2018, Girbau acaba de signar la seva primera inversió en la start up My Poppins, el primer marketplace de serveis domèstics a la llar.

Aquesta plataforma tecnològica permet connectar professionals de la neteja amb usuaris. El desenvolupament d’aquesta tecnologia permet a My Poppins operar en milers de cases diàriament sense intervenció humana. My Poppins no es considera una empresa de neteja, sinó una eina tecnològica que permet digitalitzar el mon dels serveis a la llar.

Ubicada al PIER 01 del Barcelona Tech City, neix amb l’objectiu d’operar a les principals ciutats de l’Estat Espanyol, Mèxic i Amèrica Llatina. De fet acaba d’iniciar el seu primer pas a la internacionalització a Mèxic on ja està operant.

MyPoppins va iniciar la seva activitat el 2017 realitzant serveis per valor de 200.000€. Durant el 2018 el seu creixement ha estat exponencial, aconseguint realitzar 1,1M€ en serveis. Actualment te més de 8000 usuaris recurrents que contracten serveis, 800 poppins actius a la plataforma, realitza una mitjana de 140.000€ en serveis mensuals i està present a Barcelona, Madrid, València, Saragossa i Palma.

Amb una inversió inicial de 450.000€ i amb inversors de ESADE, ECONOMISTAS BAN i IESE BAN, aquest mes de desembre de 2018 han tancat una ronda d’inversió de 1M€ amb inversors destacats de San Francisco, els Emirats Àrabs, Family Offices de Barcelona. Girbau ha fet una entrada en l’accionariat de la companyia i esdevé l’únic actor corporatiu i industrial.

Girbau realitza aquesta primera inversió després de la creació del Girbau LAB a setembre de 2018. Aquesta operació representa la primera experiència de participació en una start up totalment digital i que opera en un mercat relacionat amb l’activitat industrial de Girbau. La inversió comportarà un coneixement important per Girbau sobre el negoci digital i la possibilitat de generar negoci relacionat amb l’àmbit de la bugaderia a operar a través d’aquest tipus de plataformes.