Girbau incrementa la productivitat i la qualitat del planxat amb el nou DRB
El DRB introdueix peces de totes les dimensions, tant de forma automàtica com manual, a la calandra
12/06/2015
Girbau incrementa la productivitat i la qualitat del planxat amb el nou DRB

Girbau ha llançat al mercat el nou DRB, un introductor frontal automàtic que se suma a la sèrie DR.

El DRB introdueix automàticament peces de diferents tipus i mides. En el mode automàtic pot introduir peces per una o per dues vies. I en el mode manual (amb o sense assistència d’aspiració a la taula d’introducció), disponible com a estàndard, pot treballar des  d’1 fins a 4 vies d’entrada.

“Aquest introductor és un pas més en la nostra estratègia d’optimitzar al màxim la productivitat i la qualitat en la fase de planxat, fonamental perquè marca l’acabat final d’una bugaderia”, afirma el director comercial, de màrqueting i serveis de Girbau Group, Toni Rubiés.

Seguretat, flexibilitat, productivitat, eficiència i durabilitat marquen la diferència en el DRB, que pot processar fins a 1000 peces per hora en funció del tipus de roba i el nombre d’estacions de treball.

Orientat a la productivitat, el control del DRB (amb pantalla tàctil a color) és molt fàcil d’utilitzar. Els operaris de la bugaderia es familiaritzen ràpidament amb el seu funcionament. A més, compta amb l’User Protection System, un sistema de portes que no permeten a l’usuari accedir a les pinces d’introducció i als serveis quan la màquina està en funcionament.

La qualitat del planxat del DRB és la conseqüència de la suma de la tecnologia de les pinces de subjecció, que introdueixen les puntes de les peces a la posició correcta, i del sistema d’aspiració i raspalls de desarrugat que introdueixen la roba a la calandra sense doblats ni arrugues.