Girbau inaugura noves oficines de la seva filial Girbau Middle East a Dubai
Les noves instal·lacions als Emirats Àrabs ofereixen més serveis als seus clients, així com un centre de formació per a professionals de la bugaderia
01/03/2016
Girbau inaugura noves oficines de la seva filial Girbau Middle East a Dubai

Girbau Group, empresa fabricant de maquinària per a bugaderies de tot el món, ha inaugurat les noves oficines de la filial Girbau Middle East a Dubai (Emirats Àrabs Units). Aquesta inversió reforça la confiança de Girbau a l'Orient Mitjà, acosta als seus clients del territori una àmplia millora de l'oferta de serveis i suposa a més la creació a la zona del primer centre de formació per a professionals i negocis de la bugaderia, a disposició de clients, consultors, empreses del sector i personal propi.

L'aposta de Girbau per la seva expansió a la zona de l'Orient Mitjà ve acompanyada d'una gran consolidació de la seva filial a Dubai, oberta l'any 2000 i que ha presentat aquests dies una nova ubicació més espaiosa i amb més serveis per als seus clients. Les noves oficines permeten doblar l'estoc disponible de maquinària i recanvis per poder oferir un servei immediat així com incrementar la capacitat d'elaboració i gestió de projectes clau en mà i un servei continuat de manteniment preventiu i correctiu a les instal·lacions del client.

Girbau aprofita l'ocasió per reforçar l'equip de Girbau Middle East i mantenir la confiança dipositada en el seu director Majd Abulaban.