Girbau inaugura la seva filial a la República Dominicana
La nova filial permetrà millorar el servei que s'ofereix als clients amb una atenció més propera
07/04/2011
Girbau inaugura la seva filial a la República Dominicana

Punta Cana, Bávaro (Rep. Dominicana),  18 de març  de 2011 – Girbau va celebrar el passat 18 de març l’acte d’inauguració oficial de la nova filial a Punta Cana, Bávaro, a la República Dominicana.

La directora general del grup, Mercè Girbau, va destacar que l’obertura de les noves instal·lacions “és una mostra de l’estratègia d’expansió en mercats madurs on Girbau té una alta quota de penetració. La filial ens permetrà oferir un plus de servei als nostres clients amb una atenció més propera i àgil”.

Després de 18 anys de presencia al país mitjançant un distribuïdor, “la nova filial millorarà els serveis que s’ofereixen als clients i potenciarà la implantació de nous sistemes d’estalvi en bugaderia al país”, va afegir el director comercial del grup, Toni Rubiés.

La inauguració va reunir més de quaranta persones entre, els principals hotelers de la zona i la direcció de Girbau, formada per: la directora general del grup, Mercè Girbau; el director comercial, de màrqueting i serveis, Toni Rubiés; el director de grans comptes, Martí Bargalló; el vicepresident de la filial a la República Dominicana, David Arbó; i el gerent de la filial, Noel Torres.

L’acte d’inauguració es va fer a l’hotel Iberostar Grand de Bávaro, que compta amb una bugaderia equipada íntegrament per Girbau. Precisament, l’acte va concloure amb una visita a les instal·lacions de la bugaderia.

La filial de la República Dominicana se suma a les altres onze filials que el grup té a diferents països del món.