Girbau impulsa una nova titulació en Enginyeria a la Universitat
El nou Grau és d’Enginyeria en Mecatrònica i s’impartirà a la Universitat de Vic
01/05/2009
Girbau impulsa una nova titulació en Enginyeria a la Universitat

El dijous 26 de març va tenir lloc la presentació d’un nou grau d’Enginyeria en Mecatrònica que impartirà l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic, la primera en impartir-lo a tota Espanya.


A l’acte de presentació hi va assistir el Director General de Girbau, Pere Girbau Pous, tenint en compte que Girbau, juntament amb altres empreses de diferents sectors d’activitat, ha sigut part activa en l’impuls per a la creació d’aquesta nova titulació.

 

“L’objectiu d’aquest nou grau és la formació de nous professionals qualificats en el camp de les màquines i sistemes intel·ligents, omnipresents en totes o gairebé totes les indústries i solucionar la falta d’enginyers especialitzats”, va afirmar Pere Girbau Pous.

 

El Grau d’Enginyeria en Mecatrònica pretén que els alumnes treballin, de manera interdisciplinària, tècniques i coneixements de mecànica, electrònica, control i informàtica d’aplicació en els camps de la producció, manteniment de màquines i sistemes, desenvolupament de nous productes, disseny de noves màquines, etc.

 

 

 

La nova titulació neix de la demanda i de les necessitats reals del teixit industrial de tenir professionals qualificats capaços d’assumir tasques tècniques i de direcció especialment en el camp de R+D. Actualment aquest projecte ja compta amb la participació de més de setanta entitats, empreses, centres tecnològics, cambres de comerç i ajuntaments.


La participació directa en la creació del nou grau és una mostra més de l’esforç permanent de Girbau per a promocionar la innovació i la creativitat,  en col·laboració amb universitats.  

A més d’apostar clarament per la permanent Innovació i Desenvolupament, Girbau sempre ha estat una empresa pionera en convenis amb Universitats com l’UPC de Barcelona o com en aquest cas amb l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.