Girbau impulsa l'ús de plegadors de tovalloles per reduir temps i costos de producció
La promoció Towel Power de Girbau ofereix als clients descomptes addicionals i ampliables
15/04/2016
Girbau impulsa l'ús de plegadors de tovalloles per reduir temps i costos de producció

Girbau ha llançat la promoció Towel Power per als seus plegadors FT-MAXI amb l'objectiu de fomentar la compra d'aquesta maquinària entre seus clients i oferir així noves vies de rendibilitat a les bugaderies, reduint temps i costos del procés associats al plegat manual.

La promoció ofereix descomptes per la compra del plegador FT-MAXI, amb l'opció d'augmentar la bonificació en un percentatge superior si s'adquireixen diverses unitats. La promoció estarà vigent fins el 31 d'agost del 2016.

El model FT-MAXI és un plegador independent per a peces de pelfa i tovalloles que permet plegar fins a 1.200 peces per hora amb possibilitat de treballar amb peces de fins a 2350x1200mm.

El FT-MAXI és versàtil i polivalent. Permet la introducció de diferents mides de peces barrejats i ocupa menys de 4 metres d'espai de la bugaderia. A més d'oferir una alta qualitat de plegat final, el FT-MAXI reconeix i selecciona automàticament les peces i les apila en tres categories (fins a quatre amb l'opció de 4 apiladors).

Més informació sobre els plegadors FT-Maxi.