Girbau imparteix un seminari sobre solucions de bugaderia per a KIMS a Ucraïna
El curs, realitzat els dies 12 i 13 de setembre, va comptar amb 32 assistents procedents d'Ucraïna i Moldàvia
19/09/2019
Girbau imparteix un seminari sobre solucions de bugaderia per a KIMS a Ucraïna

Girbau va dur a terme un seminari sobre les diferents solucions de bugaderia en les instal·lacions del seu partner KIMS, a Odessa (Ucraïna), els dies 12 i 13 de setembre. Aquest curs, que va comptar amb 32 assistents procedents d'Ucraïna i Moldàvia, va ser impartit per professionals de Girbau, Seitz, Brightwell i KIMS, incloent el seu propietari, Alexandr Kogan.

Una de les solucions destacades que es van explicar en aquest curs és el Wet Cleaning Aqua Touch, desenvolupada per Girbau juntament amb l'empresa química Seitz. Aquesta solució va ser presentada a Ucraïna el passat 14 de març i reconeguda amb el Award of Excellence per l'organització internacional del sector tèxtil CINET. Es tracta d'una innovadora fórmula de rentat a l'aigua que destaca per la seva alta eficàcia en la neteja de peces sensibles, només mitjançant detergents biodegradables i sense fer ús de dissolvents contaminants com el percloroetilè.

En la jornada també es va presentar Sapphire, un sistema que permet als propietaris de les bugaderies monitoritzar a distància i a temps real el rendiment de les màquines, tant dels seus ingressos, com de la producció, els cicles realitzats o els seus consums. A més, gràcies al programari que incorpora, aquesta solució permet extreure informes dels programes i ajustar-los de manera remota per a maximitzar l'eficiència de tota la bugaderia.
Per la seva part, Seitz va exposar les seves solucions i l'empresa Brightwell també va presentar les seves bombes per a rentadores.