Girbau i Vuong Luc Ltd organitzen el primer Girbau Industrial Business Workshop a Vietnam
Al Workshop es va relacionar l'èxit amb l'entrenament, la disciplina i el treball
22/10/2015
Girbau i Vuong Luc Ltd organitzen el primer Girbau Industrial Business Workshop a Vietnam

Girbau Group i la distribuïdora Vuong Luc Ltd van organitzar el passat mes de setembre el primer Girbau Industrial Business Workshop a la ciutat de Ho Chi Minh, al Vietnam. El workshop es va celebrar els dies 22 i 23 de setembre i durant les jornades es va oferir als assistents formació teòrica i pràctica a sobre la maquinària, les polítiques de seguretat i el servei tècnic proper i eficient.

L'elecció del Vietnam com a seu per a aquest seminari tècnic es justifica pel significatiu èxit de Vuong Luc Trading Service Co Ltd en la instal·lació de sistemes de planxa i plegat en nombroses bugaderies industrials i OPL durant els últims 5 anys. En 2013, Girbau Group ja va reconèixer el gran paper d'aquest distribuïdor amb el premi First Class for OPL Business Success durant la 3a Convenció d'Àsia que organitza Girbau de forma bianual.

El Girbau Industrial Business Workshop va ser molt ben valorat pels assistents, que han destacat l'oportunitat que suposa pels enginyers en l'adquisició d'habilitats específiques de manteniment, reparació i construcció de sistemes afectats.