Girbau i Seidor presenten "Indtech Challenge", una iniciativa amb start-ups
L'objectiu és desenvolupar solucions innovadores per a la cadena de valor del sector industrial
27/06/2018
Girbau i Seidor presenten

Girbau i Seidor, consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques, han presentat aquest matí la iniciativa Indtech Challenge, un programa de col·laboració empresarial que posen en marxa conjuntament amb l'objectiu d'identificar i connectar amb start-ups, les solucions de les quals permetin transformar la cadena de valor del sector industrial. 

L'acte de presentació ha comptat amb la introducció de Miquel Martí, director general de Barcelona Tech City; i la presència de Pere Girbau, CEO de Girbau; Mariona Sanz, directora de Girbau Lab; Eduard Farga, director general adjunt de Seidor; i Albert Siré, director d'Innovació de Seidor.

"Indtech Challenge és una iniciativa de Girbau i Seidor amb el propòsit d'atreure Start-Ups per fer negocis conjuntament. Girbau i Seidor són dues empreses internacionals, amb fort lideratge en els seus mercats i poder de decisió molt proper. IndTech Challenge permetrà a start-ups tenir accés al coneixement industrial i de mercat que disposen Girbau i Seidor. Aquesta iniciativa s’emmarca en l'estratègia de Girbau de promoció de la innovació oberta com a mecanisme d'adaptació al mercat i per fomentar la innovació dins de la cultura empresarial", ha afirmat Pere Girbau.

Per la seva banda, Eduard Farga, ha explicat que "aquesta iniciativa reforça l'aposta estratègica de Seidor per impulsar la transformació digital i la innovació en les companyies de mida mitjana i petita, com a motor de competitivitat i creixement. "Indtech challenge és una proposta diferencial per les start-ups que tinguin el seu focus en solucions innovadores per al sector industrial i estiguin en procés de llançament o expansió del seu negoci. El valor diferencial resideix en diversos aspectes: la complementarietat que aporta l'impuls conjunt de Girbau i Seidor, l'orientació pràctica al desenvolupament de negoci integrant solucions i l'accés al màxim nivell de decisió executiva de dues companyies molt consolidades i àmplia presència internacional", afegeix.

Indtech Challenge: una oportunitat per escalar el negoci de la start-up

Entre els beneficis que oferirà la participació en "Indtech Challenge" per a les companyies emergents, destaquen l'accés a la capacitat comercial, el contacte amb experts i executius de primer nivell, així com la visibilitat que ofereixen empreses d'àmplia trajectòria en els seus respectius sectors com Girbau i Seidor. Les dues companyies han apuntat que tenen la voluntat d'arribar a acords particulars amb els diferents participants per tal de maximitzar el benefici compartit i establir una relació sòlida de col·laboració a llarg termini.

El programa de col·laboració amb start-ups dissenyat per Girbau i Seidor compta amb el suport operatiu de Foment Up, una iniciativa dissenyada per tal de promoure l'emprenedoria i impulsar models de col·laboració entre empreses ja consolidades i start-ups de primer nivell.

Les start-ups interessades a participar en aquest programa podran enviar les seves sol·licituds fins al 30 de setembre de 2018. 

Per a més informació, es pot consultar el web indtechchallenge.io

Veure vídeo Indtech Challenge