Girbau ha llançat al mercat la seva gamma d'introductors DRC i DRE d'alta velocitat que ofereixen precisió i control per a un acabat perfecte i d'alta qualitat.
L'Introductor DRE és un equip versàtil mentre que l'Introductor DRC Cornerless dóna resposta als requisits de productivitat i qualitat
21/05/2021
Girbau ha llançat al mercat la seva gamma d'introductors DRC i DRE d'alta velocitat que ofereixen precisió i control per a un acabat perfecte i d'alta qualitat.

El nou Introductor DRE és un equip versàtil que ofereix precisió, velocitat i qualitat; mentre que l'Introductor DRC Cornerless de Girbau brinda resposta als diferents requisits de productivitat i qualitat de cada bugaderia, alhora que proporciona el màxim nivell de seguretat als operaris.

A través de la innovació Girbau treballa per a aportar solucions que donin una resposta eficaç i completa a les necessitats dels seus clients i generin valor per al sector de la bugaderia industrial. En aquest sentit, la companyia ha llançat, aquest 2021, les seves novetats en introductors per a trens de planxat d'alta velocitat amb els sistemes d'última generació DRE i DRC, que proporcionen precisió i control per a un acabat perfecte i d'alta qualitat.

El nou Introductor DRC és una mostra més de com la innovació permet a Girbau estar més a prop que mai dels seus clients, ja que, per primera vegada, el DRC dóna resposta a una necessitat que els professionals de les bugaderies reclamaven: no haver de buscar les cantonades dels llençols i de les peces a introduir en la calandra. Així doncs, aquest equip ha estat desenvolupat per a l'alimentació ràpida de llençols individuals amb especial atenció a l'eficiència millorant la capacitat per hora de l'operari. Aquesta alta velocitat de producció s'ha aconseguit combinant la tecnologia d'alimentació sense cantonades patentada per Girbau, el sistema Cornerless, que fa que l'operari no necessiti trobar les cantonades per a la introducció de la peça, convertint-se en un equip únic en el mercat per la seva capacitat de treballar en 2 vies. Així doncs, el nou introductor millora la facilitat de treball per a l'operari, augmenta la productivitat i disminueix el consum energètic.

D'altra banda, el nou Introductor DRE és un equip versàtil que ofereix precisió, velocitat i qualitat a través d'una configuració variable amb 2, 3 o 4 estacions de càrrega que gràcies a les seves noves pinces aporten una transferència suau i fàcil des de les estacions de càrrega als servidors, la qual cosa permet millorar la qualitat de transferència cap a l'àrea de planxat. A més, els llocs de càrrega han estat estudiats i dissenyats per a millorar l'ergonomia, la seguretat i el confort de treball ja que s'ajusten individualment segons l'altura del treballador i detecten automàticament la presència de roba per a començar la càrrega sense necessitat de botó d'activació. El control PLC de l'introductor DRE està equipat amb la interfície home-màquina (HMI) amb la pantalla tàctil de 10” més recent i avançada, garantint un control òptim dels paràmetres d'introducció.

Amb aquestes dues novetats Girbau es posa al capdavant en innovació i solucions per al sector, amb dos equips resistents, versàtils i ràpids que faran la vida molt més fàcil i còmoda tant a les bugaderies industrials com als operaris que treballen en ella; a més de permetre augmentar la capacitat i rendibilitat del negoci.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.