Girbau Group se suma a una nova convocatòria dels premis Innovacat
Els guardons s’adrecen a empreses de la comarca d’Osona i pretenen dinamitzar el teixit econòmic i productiu d’aquest territori
12/02/2014
Girbau Group se suma a una nova convocatòria dels premis Innovacat

Girbau Group s’ha sumat un any més a la convocatòria dels premis Innovacat, una iniciativa pública i privada que fomenta la innovació i el creixement de les empreses del territori, i que aquest 2014 arriba a la seva cinquena edició.

Girbau és una de les sis empreses amb la seu central a la comarca d’Osona que, juntament amb l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, fan possible aquests guardons. El seu objectiu és potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu de la comarca, conscients que és la millor manera de seguir sent competitius i generar llocs de treball qualificats.

Els premis Innovacat es convoquen de forma bianual i es divideixen en dues categories: Per una banda, el premi “Empresa Avança”, per a empreses innovadores de més de 5 anys d’activitat que destaquin per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats. Per una altra banda, el premi “Empresa Jove”, adreçat a negocis de recent creació, de fins a 5 anys d’activitat, i que hagin demostrat una gran capacitat d’expansió, creixement, innovació i obertura de nous projectes.

Els guardons es complementen amb el premi “Viatge Innovacat” per a les dues categories existents, consistent en un viatge a mida per a l’empresa guanyadora, per conèixer les principals tendències del seu sector i fomentar el seu creixement. Igualment s’atorguen 5 premis extraordinaris consistents en hores d’assessorament empresarial personalitzat.

A la presentació dels premis, aquest 11 de febrer a Gurb (Osona, Barcelona), va intervenir el director d’operacions de Girbau, Jordi Aulí, qui va posar de manifest que la majoria d’empreses que han guanyat les edicions anteriors d’Innovacat, “són ara negocis forts i consolidats, cosa que beneficia el territori i la resta d’empreses que en formem part”.

El director general del grup, Pere Girbau, és membre del jurat dels premis. Un cop oberta la convocatòria, el seu veredicte no es farà públic fins a l’acte de lliurament dels premis, previst per principis del mes de juliol.

Més informació i vídeo de l’acte de presentació, aquest 11 de febrer a Casa Tarradellas (Gurb, Barcelona), aquí.