Girbau Group reuneix clients, consultors, prescriptors i distribuidors de 29 països a l'International Workshop Event
El president de la Generalitat ha visitat la seu central de Grup Girbau a Vic coincidint amb la clausura del GIW
26/01/2012
Girbau Group reuneix clients, consultors, prescriptors i distribuidors de 29 països a l'International Workshop Event

Més de 120 persones de 29 països diferents han participar del 24 al 26 de gener a l’International Workshop Event 2012 de Girbau Group, que ha reunit clients, distribuïdors, consultors i prescriptors de bugaderia d’Europa, el nord d’Àfrica i Sudàfrica a la seu central de l’empresa a Vic (Barcelona)

La trobada va tenir el seu punt culminant en l’acte de clausura, que va coincidir amb la visita del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, a la empresa.


Mas  va fer un recorregut per les instal·lacions on, entre d’altres, va poder veure la nova línia de producció d’assecadores Ecodryer ED, que s’ha posat en marxa recentment, així com la recent inversió en maquinària per augmentar la capacitat de producció a la secció robòtica de planxisteria i emmagatzematge i l’espai de showroom.


A continuació, el president de la Generalitat va presidir l’acte de cloenda de les jornades internacionals, en el transcurs del qual va definir Girbau com una empresa que sap innovar i créixer en un context econòmic complicat i la va voler posar com a exemple a seguir. “Girbau representa la millor part de l’estructura econòmica del nostre país: una empresa industrial, familiar, tradicional però innovadora alhora, connectada amb la universitat i oberta a mercats exteriors”, va explicar Artur Mas.


Segons el cap de l’executiu, “malgrat els temps difícils, Girbau crea, investiga i innova, genera nous llocs de treball aquí i a fora, i aquesta combinació de voluntats i maneres de fer és molt interessant”.


En el transcurs de l’acte de clausura també van intervenir els dos directors generals del Grup Girbau. Pere Girbau Pous va explicar que la clau de l’èxit de Girbau és “invertir en projectes a llarg termini i ser lleials al que som. Tenim molt clar que no només el que fem és rellevant, sinó que també cal ser molt curosos amb el com fem les coses”. Mercè Girbau va afegir que “la nostra passió és treballar pels clients, entendre les seves necessitats i escoltar-los per millorar, creixent amb ells a tot el món i enriquint-nos de la diversitat geogràfica”.


La directora general de Girbau també va apuntar les línies de futur de la companyia i va dir que són optimistes: “treballem per enfortir la xarxa comercial a tot el món, mirant endavant i treballant dur per preparar-nos pel futur. Per aconseguir-ho, el nostre avantatge competitiu és el nostre equip, la nostra gent”.


Per altra banda, el Director Comercial, MKT i Serveis, Toni Rubiés, va presentar l’actual gamma de productes Girbau i les seves novetats, com les planxadores PB i les assecadores Ecodryer ED, i va recordar que “en els últims 15 anys hem guanyat eficiència i productivitat fins a reduir el 59% del consum d’aigua i el 23% del temps dels processos”. El director de vendes internacional, Jordi Bosch, va insistir en la idea que “els nostres clients són la nostra prioritat, siguin qui siguin, estiguin on estiguin i facin l’activitat que facin”. L’acte el va tancar el president del Consell d’Administració, Pere Girbau Bover.