Girbau Group continua la seva expansió amb una filial a Austràlia
El grup ha adquirit Advance Commercial Laundry Equipment, líder del sector a la costa est del país
27/09/2011
Girbau Group continua la seva expansió amb una filial a Austràlia

Girbau Group, fabricant de maquinària per a bugaderia industrial, ha adquirit la societat Advance Commercial Laundry Equipment per convertir-la en la seva filial a Austràlia. La firma, fundada el 1978, distribuïa productes Girbau a Austràlia des de 1984, especialment en els sectors d’hostaleria i centres per a la gent gran.

El vicepresident d’exportació del grup, Santi Carol, assegura que “en els propers quatre anys esperem doblar les vendes actuals. L’objectiu és liderar el mercat de la bugaderia industrial a tot el país, especialment en hostaleria, hospitals, geriàtrics i mineria. Igualment, volem consolidar la marca Girbau al país”.

Amb Girbau Australia, ja són tretze les filials que el grup dirigeix al món. Girbau ha impulsat els dos últims anys el pla d’expansió internacional amb la implantació de més filials, convençut que la proximitat geogràfica i cultural amb el client és la forma més efectiva de consolidació dela marca com a un dels líders mundials en equipament de bugaderia industrial. La política d’obertura de filials juntament amb l’extensa xarxa de distribuïdors Girbau al món permet abordar l’expansió des de la proximitat.

Advance es va iniciar el 1978 venent equipament per al sector de l’automòbil, perruqueries, clíniques veterinàries i petits motels. El 1980 va començar a distribuir productes Electrolux fins que el 1984 el fins ara director general, Steve Swann, va prendre el comandament i va canviar a productes Girbau.

Swann afirma que “durant més de 27 anys hem demostrat als nostres clients el valor de la marca Girbau per la qualitat dels seus productes, servei postvenda i el suport permanent al seu negoci”.  

La direcció general de la filial continuarà en mans d’Steve Swann. L’equip d’Advance al complet seguirà treballant en la nova filial.