Girbau Experience Spring: la innovació com a motor de propulsió per a millorar les bugaderies
El programa té lloc al Girbau Experience Center, un espai de trobada entre empreses del sector i Girbau amb la innovació com a connexió
04/05/2018
Girbau Experience Spring: la innovació com a motor de propulsió per a millorar les bugaderies

Hem iniciat Girbau Experience Spring, un programa que vol posar a l'abast de les bugaderies industrials d'Europa l'oferta innovadora de Girbau d'una manera absolutament personalitzada.

El programa té lloc al Girbau Experience Center (GEX), un espai de trobada entre empreses del sector de la bugaderia i Girbau amb la innovació com a punt de connexió. El GEX, situat a la seu central a Vic (Barcelona), permet conèixer de primera mà tota l'oferta de productes i serveis, treballar amb noves eines d'experimentació com el GIRBAUMax (eina de realitat virtual desenvolupada per Girbau per al sector de la bugaderia), rebre formació específica o treballar en tallers de desenvolupament i millora de producte.

En sol·licitar una visita, un assessor prepararà una agenda personalitzada ajustada als seus interessos amb el grup d'experts més adequat en cada cas. Les activitats s'orientaran en funció del perfil professional i de la finalitat de la visita.

Així, pot conèixer i provar en directe nous productes com la rentadora HS6032, veure en funcionament el Mobile Laundry (bugaderies autoservei transportables), experimentar el Sapphire (plataforma de control remot de bugaderies desenvolupada per Girbau amb tecnologia d'Internet of Things), formar-se en Wet Cleaning, analitzar possibilitats de reducció energètica de la seva bugaderia, estudiar plans de finançament, o fins i tot fabricar la seva pròpia màquina, si així ho desitgen.

El director general de Girbau, Guillem Clofent, afirma que "el Girbau Experience Center és un espai on les oportunitats es troben les respostes més apropiades en un marc inspirat per la innovació. És un pas més en el nostre compromís per aconseguir les millors bugaderies del món. L'objectiu és experimentar, intercanviar i compartir coneixement per poder aportar un valor tangible als professionals de la bugaderia".

Si voleu visitar el GEX en el marc de Girbau Experience Spring, només s'ha de fer la inscripció. Si ens visita abans del pròxim 30 de juny podrà beneficiar-se d'unes condicions especials durant la visita.