Girbau equipa un centre de formació professional en bugaderia de França
Representants de Girbau visiten les instal·lacions del centre Amélie GEX, en el qual s'imparteix una titulació en rentat professional del teixit
31/05/2016
Girbau equipa un centre de formació professional en bugaderia de França

Girbau va visitar la setmana passada el centre de secundària Amélie GEX, situat a la regió francesa de Chambery, on els seus alumnes reben formació professional en tècniques de rentat professional del teixit.

A la visita van estar presents el director general de Girbau, Guillem Clofent; el director internacional de vendes, Jordi Bosch; el director general de la filial Girbau França, Amaury Journel; i el responsable de l'empresa distribuïdora Chambérienne CLC, Lionel Chautagnat.

Durant la trobada van visitar les instal·lacions del centre, que va aprofitar la reestructuració del seu taller de cuina per a incorporar nova maquinària Girbau. L'objectiu és formar els joves amb maquinària real del sector de la bugaderia.

A la fotografia, els responsables de Girbau i de la distribuïdora CLC apareixen en companyia de Gérald Lemaire, responsables del projecte de formació en rentat de teixits professionals.