Girbau equipa noves bugaderies autoservei a Beijing
El disseny atractiu i el baix consum de les màquines Girbau van ser algunes de les claus per a la seva incorporació
04/09/2017
Girbau equipa noves bugaderies autoservei a Beijing

La capital de la Xina, Beijing, compta des del passat 27 d'agost amb dues noves bugaderies autoservei equipades per Girbau. El seu propietari, Mr. Kim, ha obert dos nous establiments Vended en tot just una setmana per oferir un servei de rentat i assecat d'alta qualitat amb un preu molt competitiu.

Les màquines de Girbau amb què s'ha equipat la bugaderia permeten fer el pagament a través de l'app mòbil WeChat i amb targeta de fidelització. En els primers dies, ja s'havien comercialitzat més de 150 targetes de fidelització, de manera que l'ús d'aquestes prestacions de pagament en l'establiment és molt prometedor.

Abans d'obrir les seves bugaderies, Mr. Kim va visitar diversos països per conèixer fabricants i propostes autoservei, i es va decantar per Girbau com a millor partner en el seu projecte. De les màquines, destaca el seu atractiu disseny adaptat als gustos del país oriental, així com l'alta eficiència i baix consum, el que li permet assolir un bon servei i una gran rendibilitat del seu negoci. D'acord amb les previsions realitzades, Mr. Kim espera obrir una tercera bugaderia abans d'acabar l'any.

Més fotografies de la inauguració