Girbau edita el nou Catàleg Corporatiu
Potencia l'orientació al client a través de la proximitat
28/02/2011
Girbau edita el nou Catàleg Corporatiu

Girbau Group acaba d’editar un nou catàleg corporatiu que arriba coincidint amb l’aprovació del nou pla estratègic 2011-2013 del grup. D’acord amb la orientació d’aquest document de treball, la nova publicació recull la filosofia de Girbau de centrar el seu creixement en les persones i l’aportació de talent. L’objectiu del grup és créixer dia a dia al costat dels seus clients, fabricant solucions i brindant un servei de proximitat i personalitzat.

L’eslògan del nou catàleg, “Creixent dia a dia amb els nostres clients, fabricant solucions”, resumeix aquesta filosofia, que es desplega més àmpliament a l’interior de les seves 20 pàgines. Entre d’altres es fa especial èmfasi en el compromís del grup per donar respostes fàcils, properes i accessibles als clients, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, i en la capacitat del grup d’oferir solucions integrals que cobreixen tots els processos que tenen lloc a la bugaderia.

L’aposta per fer uns equipaments extremadament intuïtius, ergonòmics i fàcils d’usar, que alhora minimitzen l’impacte mediambiental és un altre dels elements clau de la orientació de Girbau que incorpora la publicació corporativa.

El catàleg s’ha editat de forma trilingüe, en espanyol, anglès i francès, per arribar a tota la xarxa de distribució i servei postvenda de Girbau, present a més de 90 països.

Podeu descarregar el catàleg aquí