Girbau dóna suport a les beques Sí-Sí (Estudio i treballo)
Girbau entra en el programa de Formació Integral Estudis i Feina impulsat per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic.
11/10/2012
Girbau dóna suport a les beques Sí-Sí (Estudio i treballo)

El passat 9 d’octubre va tenir lloc a la Universitat de Vic l'acte de signatura del conveni entre  Girbau S.A i la UVic, gràcies al qual Girbau entra a formar part del programa de Formació Integral Estudis i Feina, conegut com les beques Sí-Sí (Estudio i Treballo). Per part de la Universitat de Vic, hi van assistir el rector Jordi Montaña i el director de l'Escola Politècnica Superior, Jordi Villà; mentre que per part de Girbau, hi van assistir Pere Girbau, director general de l’empresa i Enric Pons, director d’R + D.

L’objectiu de les beques Sí-Sí és oferir als estudiants una formació altament competitiva i adaptada a les necessitats de l’empresa, combinant els estudis de grau en Enginyeria Mecatrònica amb l’experiència professional en empreses del sector des del primer dia.

Segons Pere Girbau “el programa de Formació Integral d’Estudis i Feina és molt interessant perquè permet vincular d’una manera més estreta les necessitats de les empreses amb les necessitats formatives dels professionals del futur” i ha afegit, “que reforçant els vincles de coneixement, les empreses ens podem beneficiar de tenir persones que poden aportar idees fresques i noves”.

Per la seva banda, Jordi Montaña va valorar molt positivament que una empresa tant com Girbau doni suport a aquest programa i demostra que és un exemple més de com “universitat i empresa poden col·laborar plegades en un projecte que repercuteix molt positivament tant en la formació de l’estudiant com a l’empresa”.

Amb aquesta signatura ja són 12 les empreses que ofereixen beques-salari a futurs estudiants de la Unviersitat de Vic dels Graus en Tecnologia i Gestió Alimentària, Multimèdia, Ciències Ambientals i Mecatrònica. Aquestes dotze empreses són, per ordre d’incorporació: Noel Alimentaria, Casa Tarradellas, Forn Altarriba, Casa Mas, Monells, Patel, Grup Baucells, Softvic, Mind The Byte, Tuatara Aplicacions TIC, Isern Medical Telecom, Codorniu i Girbau S.A.