Girbau desperta l'interès de clients de tot el món a la Fira Clean, amb l'estalvi i l'eficiència energètica
A l'estand, de 1.700 metres quadrats, Girbau va presentar els seus darrers productes
22/06/2011
Girbau desperta l'interès de clients de tot el món a la Fira Clean, amb l'estalvi i l'eficiència energètica

Girbau ha captat l’interés de centenars de visitants de tot el món amb el llançament de nous productes centrats en l’estalvi i l’eficiència energètica, en el marc de la fira Clean'11, celebrada del 6 al 9 de juny a Las Vegas. Amb un estand de 1.700 metres quadrats, Girbau i la seva filial a Estats Units, Continental Girbau, ha atès un gran número de clients internacionals, entre els quals destaquen els procedents de Llatinoamèrica i l’Extrem Orient.

L’estand també ha registrat un important número de visitants d’Estats Units, que han pogut comprovar la dimensió del grup i la seva consolidació com a referent mundial en la fabricació de maquinària per a bugaderies. L’èxit de la participació a Clean s’ha tancat amb operacions com la venda d’un tren de planxat complet o un sistema de túnel de rentat complet per a bugaderia Wyatt d’Estats Units.

El director de vendes internacional i responsable de la filial dels Estats Units, Santi Carol, ha valorat molt positivament la presència de Girbau i Continental a la fira Clean: “L’aposta de Girbau fa 15 anys per establir-se als Estats Units a llarg termini ha demostrat ser un èxit.  Avui, les noves generacions estan rebent els seus fruits”, ha afirmat.

La divisió comercial va presentar, entre d’altres, la planxadora mural a bandes PB, la nova sèrie 6 MG de rentadores, el control Logi Pro per a rentadores a la Sèrie 6 i les noves prestacions en el control Coin per a rentadores d’autoservei. Per la seva banda, la divisió industrial va presentar l’Ecotunnel, que permet estalviar fins un 80% en el consum d’aigua i el 70% en costos d’energia, el nou BMT (Batch washer Manager Tool), un programa de control i adquisició de dades del sistema de rentat TBS-50 i un tren de planxat complet.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.