Girbau demostrarà l'eficiència en bugaderia al Clean 2011
A l’estand es realitzaran demostracions de l’estalvi que s’aconsegueix amb els seus equips
18/05/2011
Girbau demostrarà l'eficiència en bugaderia al Clean 2011

Vic (Barcelona), 18 de maig de 2011.- Girbau mostrarà a la propera edició de la Fira Clean (6-9 de juny) a Las Vegas, estand nº 2352, els darrers avenços que ha introduït en els seus equips, centrats especialment en la recerca de l’estalvi i l’eficiència energètica en bugaderia. En un estand de 1700 metros quadrats, coordinat conjuntament amb la seva filial als Estats Units, Continental Girbau, els assistents a la fira podran conèixer les darreres novetats de cada divisió del grup.

 La divisió comercial presentarà la planxadora mural a bandes PB, que recull el millor de l’experiència de 20 anys en el mercat de les planxadores PS, però amb notables millores pel que fa a l’eficiència i les prestacions.

 Girbau també presentarà la nova sèrie 6 MG de rentadores, màquines rígides d’alta velocitat, el control Logi Pro per a rentadores de la Sèrie 6, que permet accedir a un control més professional de les bugaderies i les noves prestacions incorporades en el control Coin de les rentadores per a autoserveis que amplien les possibilitats per aquest sector.

Per la seva banda, la divisió industrial de Girbau, presentarà l’Ecotunnel, que permet estalviar fins un 80% en el consum d’aigua i un 70% en els costos d’energia. Igualment, es podrà veure un tren de planxat complet format per un introductor DRF, la calandra de 1200 PC-120, un plegador FL-Lite i un apilador AP-Lite, tots ells de nova generació.

També es realitzaran demostracions del nou BMT (Batch washer Manager Tool), un nou programa de control i adquisició de dades del sistema de rentat TBS-50 que millora la gestió del conjunt de túnel, premsa i assecadors.  

Segons el director comercial,  de màrqueting i serveis de Girbau Group, Toni Rubiés, la participació a Clean “mostrarà l’aportació de Girbau per aconseguir bugaderies més eficients, sostenibles i rentables. Hem millorat les prestacions dels nostres equips amb l’objectiu comú de reduir al màxim els consums i facilitar una millor gestió de les bugaderies”.

Rubiésafegeix qyue en aquesta edició també “es visualitzarà el resultat del treball que ha fet tot l’equip de Continental, que ha aconseguit situar la filial en una posició molt forta en el mercat americà”.