Girbau demostrarà l'eficiència en bugaderia a Texcare 2012
A l’estand s’hi realitzaran demostracions de l’estalvi que s’aconsegueix amb els equips
20/03/2012
Girbau demostrarà l'eficiència en bugaderia a Texcare 2012

Girbau mostrarà a la propera edició de la Fira Texcare (5-9 maig), a Frankfurt, stand 8.0 E40/E50, les últimes novetats que ha introduït als seus equips centrats especialment en la cerca de l’estalvi i l’eficiència energètica en bugaderia.

La divisió comercial de Girbau presentarà a nivell internacional la planxadora mural a bandes PB, que recull el millor de l’experiència de 20 anys al mercat de les reconegudes planxadores PS, amb la incorporació de noves prestacions per augmentar l’eficiència i la qualitat del planxat.

Girbau també llançarà la nova sèrie ED d’assecadores Ecodryer (de 13kg de capacitat als 33kg), que incorporen els darrers avenços tecnològics per aconseguir reduir el consum energètic i augmentar el rendiment d’un dels processos més costosos de la bugaderia. El sistema transflow, la tecnologia Heat Capture, l’Speed Control o el Care Touch Drum són algunes de les prestacions que converteixen les ED en una gamma d’assecadores eficients.

La nova gamma d’assecadores Ecodryer i les rentadores de la Sèrie 6 es posaran en marxa a la fira perquè els visitants puguin comprovar les seves prestacions i la facilitat de programació. En planxat d’alta producció, Girbau presenta el nou Compact, un tren de planxat que permet introduir, planxar, assecar, plegar i apilar ocupant un espai reduït de la bugaderia.

Per la seva banda, la divisió industrial de Girbau presentarà el Tunel de Rentat Flexitunnel, un tren de planxat complet format pel nou introductor DR-1, la calandra PC-120, un plegador FL-King i un apilador AP-Vol. 

Durant la fira es realitzaran diferents demostracions a l’stand de Girbau. Entre altres, es podrà assistir als trainings del nou BMT  (Batch washer Manager Tool), un nou programa de control i adquisició de dades del Sistema de rentat TBS-50 que millora la gestió del conjunt del túnel de rentat, premsa i assecadores.

També es podrà veure en funcionament el plegador de tovalloles FT-MAXI i el sistema de càrrega Suction Loading System de l’assecador ST-1300 que permet carregar fins a 60 kg de roba de manera fàcil i ergonòmica.

Segons el director de vendes internacional de Girbau Group, Jordi Bosch, la participació a Texcare “mostrarà
l’aportació de Girbau per aconseguir bugaderies més eficients, rendibles i sostenibles. Hem millorat les prestacions de la nostra maquinària per a reduir al màxim el consum i facilitar la gestió de les bugaderies”.