Girbau demostrarà a la fira Clean 2013 l’estalvi energètic de les seves màquines amb un stand (2352) interactiu
L’equip de Girbau realitzarà demostracions i activitats perquè el visitant puguin comprovar els beneficis dels nous productes
24/04/2013
Girbau demostrarà a la fira Clean 2013 l’estalvi energètic de les seves màquines amb un stand (2352) interactiu

Girbau mostrarà de manera interactiva les novetats dels seus productes a la fira Clean 2013, que tindrà lloc a New Orleans (USA) del 20 al 22 de juny.

Amb un estand (2352) de més de 500 m2, l’equip de Girbau farà diferents demostracions per explicar les noves prestacions de les últimes novetats, així com els beneficis que aporten aquests avenços tecnològics per a aconseguir bugaderies més eficients i productives.

El president de Continental Girbau (la filial als Estats Units), Mike Floyd, afirma que “hem preparat demostracions a diferents àrees de l’estand per aconseguir que sigui un espai interactiu i no un simple aparador de màquines”.

Girbau presentarà els nous productes agrupats en tres àrees: autoserveis; bugaderies internes per a negocis com hotels, centres per a gent gran, centres esportius, restaurants, etc.; i bugaderies industrials.

En les tres àrees d’activitat, l’estalvi energètic serà un dels eixos centrals, que marcarà la presència del grup en una de les fires internacionals més importants del sector de la bugaderia.

Entre les novetats que presentarà Girbau a Clean destaquen els nous sistemes d’assecat industrial, amb les secadores Ecodryer (de 10 kg. A 37 kg. de capacitat) i les secadores ST-1300 (63,5 kg. de capacitat), així com el tren de planxat Compact, que incorpora 5 funcions en un sol equip (introducció, planxat, assecat, plegat i apilat).

El director comercial, Marketing i serveis del grup Girbau, Toni Rubiés, afirma que “l’objectiu a Clean 2013 és que els propietaris de bugaderies visualitzin de manera real l’estalvi que implica la utilització dels nous equips, i que al mateix temps els distribuïdors internacionals d’equipaments vegin el potencial de mercats de la maquinària Girbau per abordar nous segments de mercat”.