Girbau demostra al seu stand d'Hostelco com treballar l'estalvi energètic i reduir els costos en bugaderia
Durant la fira es van realitzar demostracions per a bugaderies petites, mitjanes i amb grans necessitats de producció
29/10/2012
Girbau demostra al seu stand d'Hostelco com treballar l'estalvi energètic i reduir els costos en bugaderia

L'estand de Girbau a Hostelco es va convertir en un punt de trobada excel·lent perquè els clients poguessin veure en directe diferents possibilitats de reducció del consum energètic i de costos en general en les seves bugaderies.

Els visitants van assistir a diferents demostracions per a bugaderies petites i mitjanes com autoserveis o bugaderies per a hotels i per a comunitats de veïns. També es van realitzar demostracions per a bugaderies amb grans necessitats de producció. El sistema de càrrega àrea del túnel de rentat i els plegadors de roba en funcionament, per exemple, van il·lustrar com pot treballar una bugaderia de manera eficient i rendible.

A través de les demostracions i l'assessorament de l'equip tècnic i comercial present durant la fira, els visitants van rebre indicacions sobre com estalviar en cadascun dels processos de la bugaderia: rentat, assecat i planxat.

Responsables tècnics i comercials de Girbau van explicar en directe amb les màquines en funcionament les "best practices" per aconseguir una major rendibilitat en les bugaderies.

El director comercial, de màrqueting i serveis del grup, Toni Rubiés, assegura que "a Hostelco hem atret nous clients mostrant-los in situ com i perquè les nostres màquines aconsegueixen un estalvi energètic i de costos real. Les demostracions en directe ajuden a entendre molt millor els avantatges d'un producte respecte a un altre. A Hostelco no hem venut només màquines, sinó solucions i conceptes de gestió ".

Per la seva banda, la directora general del grup, Mercè Girbau, ha valorat positivament la fira Hostelco 2012, tot i la poca presència de fabricants d'equipament de bugaderia. "Participem en aquesta fira des de la seva fundació i continuem compromesos amb Fira de Barcelona i amb Hostelco. Els nostres clients d'Espanya mereixen tenir un punt de trobada on puguem intercanviar i compartir, i que ens permeti seguir acompanyant. I més en el context econòmic actual ", afirma Girbau.

Vídeo de Girbau Group a Hostelco 2012