Girbau Cuba present a FIHAV, la fira internacional de L’Havana
L'eficiència energètica i l'experiència de 50 anys de Girbau en bugaderia hostalera van atreure molts visitants a l'estand
26/11/2014
Girbau Cuba present a FIHAV, la fira internacional de L’Havana

Del 2 al 8 de novembre Girbau Cuba va estar present a FIHAV, la Fira Internacional de L’Havana. Amb més de 150.000 visitants i aproximadament 4.500 expositors, FIHAV és la mostra comercial nacional i internacional més important de Cuba i una de les cites és rellevants del calendari de Girbau en aquest país, tant per trobar-se amb clients de l’illa com per rebre delegacions estrangeres.

L’eficiència energètica i l’experiència de 50 anys de Girbau en bugaderies de diferents complexos hotelers del país van atreure molts visitants a l’estand.

Entre les personalitats que es van apropar per conèixer els productes i novetats de Girbau figuren una llarga llista de membres del govern cubà: Ricardo Cabrisas Ruiz, vicepresident del Consell de Ministres; Maria del Carmen Concepción, ministra d’Industria Alimentaria; Antonio Luis Carricarte Corona, viceministre primer de Comerç Exterior i la Inversió Estrangera; Iliana Nuñez Mordoche, viceministra de Comerç Exterior i la Inversió Estrangera;  Ada Chávez Oviedo, viceministra de Comerç Interior, i Luis Fernando Navarro, viceministre de Salut Pública.

A més, l’estand de Girbau també va comptar amb la presència d’Abraham Maciques, membre del comitè organitzador de la Fira d FIHAV 2014 i president del grup empresarial Palco, i d’Orlando Hernández Guillén, president de la Cambra de Comerç de la República de Cuba.