Girbau crea una filial a la República Dominicana
La societat amb capital del grup es constitueix després de 18 anys treballant en aquest país
13/01/2011
Girbau crea una filial a la República Dominicana

Girbau S.A., un dels líders mundials en la fabricació de maquinària per a bugaderia, inaugura aquest mes de gener una filial a Punta Cana, a la República Dominicana.

Després de 18 anys treballant al país, el grup ha decidit crear una societat amb capital Girbau. Segons el director comercial del grup, Toni Rubiés, “l’obertura de la nova filial a la República Dominicana servirà per millorar el servei als clients que tenim al país, amb un servei més directe i especialitzat. La filial ens permetrà fidelitzar i acompanyar al client en la seva maduració i creixement d’una manera més propera i amb més agilitat”.

La nova filial és la primera mostra de l’estratègia d’expansió a mercats madurs on Girbau té una alta quota de penetració. “A mercats on disposem d’un parc important de màquines, els nostres clients requereixen serveis de segona generació com contractes de manteniment, acompanyament en la gestió de la bugaderia i proposta de mesures de millora continuada. És una aposta més per un dels valors clau de Girbau des dels seus inicis: la proximitat al client”, afegeix Rubiés.

Girbau compta amb una alta penetració en el mercat de la República Dominicana. Entre els seus clients destaquen cadenes hoteleres i els principals centres hospitalaris del país.

La filial de la República Dominicana se suma a les altres deu filials que el grup té a diferents punts del món.