Girbau coorganitza un any més els Premis Innovacat
El certamen arriba a la sisena edició amb l'objectiu de fomentar el dinamisme empresarial i la innovació
10/02/2016
Girbau coorganitza un any més els Premis Innovacat

Girbau continua apostant per la innovació i és per això que segueix formant part del jurat dels Premis Innovacat. El certamen biennal, que enguany arriba a la sisena edició, s’ha presentat aquest dimecres a la seu de Seidor a Vic. 

L’objectiu d’aquests premis és fomentar el dinamisme empresarial i la innovació i, aquest any, es vol premiar als “ara sí”, els “ja ho tinc” i tot l’esforç que aquestes exclamacions porten implícites. Des d’Innovacat es creu que, en un entorn empresarial volàtil i complex com és el que s’està vivint, fan falta capacitats com l’adaptació al canvi, l’agilitat  i la iniciativa constant per tirar un projecte endavant.

Com en les anteriors edicions, els premis consten de dues categories: el Premi Jove, per a empreses de fins a 5 anys d’activitat; i el Premi Empresa Avança, per a aquelles que en tinguin més de 5. Estan dotats amb 12.000 euros i 20.000 euros respectivament, a més d’un viatge empresarial cadascuna i, si ho sol·liciten, també podran gaudir de sessions d’assessorament. 

Durant les 5 edicions anteriors, s’han presentat als Premis Innovacat, un total de 206 projectes empresarials.