Girbau convoca un concurs de vídeos entre els alumnes de Publicitat de la UVIC (Universitat de Vic)
Els estudiants de 3r de Publicitat i Relacions Públiques van visitar l’empresa
05/05/2010
Girbau convoca un concurs de vídeos entre els alumnes de Publicitat de la UVIC (Universitat de Vic)

Una quarantena d’alumnes de tercer curs de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Vic  van visitar el passat divendres 21 de març la seu central de Girbau, en el marc d’un conveni de col•laboració que s’ha establert per tal que el•laborin la creativitat d’uns vídeos de llançament de nous productes Girbau.

Els alumnes realitzaran la proposta del projecte en el marc de l’assignatura Creativitat publicitària de la titulació.
A final de curs es presentaran els projectes a Girbau, que en farà una sel.lecció. Els projectes escollits es produiran als estudis de la Facultat de Comunicació i Empresa de la Universitat de Vic el curs vinent. El calendari d’execució preveu poder-los presentar a les fires d’Expodetergo, a Milà, i Hostelco, a Barcelona, a finals d’octubre i durant el novembre.

La iniciativa s’ha tirat endavant “per potenciar la creativitat d’uns futurs publicitaris que segurament aportaran aire nou i fresc a un sector a vegades massa industrial i tècnic. Igualment, d’aquesta manera reforcem la col•laboració que des de fa molts anys tenim amb la Universitat de Vic” afirma la Responsable de Comunicació de Girbau, Mercè Bover.

Els alumnes van assistir a una sessió introductòria tant dels productes a llançar com de l’empresa i, posteriorment, van visitar la bugaderia Calandra de Vic on van poder veure en funcionament els productes Girbau.