Girbau col·labora amb Nuova Martini en la instal·lació d'una nova bugaderia a l'hotel Ambassadori de Geòrgia
Davant el repte que ha suposat la Covid-19 per a les bugaderies, Girbau s'ha bolcat a estar més a prop que mai dels clients
26/05/2020
Girbau col·labora amb Nuova Martini en la instal·lació d'una nova bugaderia a l'hotel Ambassadori de Geòrgia

La situació excepcional de la pandèmia de la Covid-19 ha suposat un gran repte per al sector de la bugaderia en termes de desinfecció. Un desafiament que Girbau ha afrontat centrant els seus esforços a estar més a prop que mai de clients i distribuïdors per a oferir-los les millors solucions del mercat.


Un clar exemple d'això és el projecte dut a terme per Girbau i Nuova Martini, distribuïdor de la companyia a Geòrgia (Tbilici). Totes dues companyies han treballat de manera conjunta en la instal·lació d'una nova bugaderia a l'hotel de 5 estrelles Ambassadori. Situat a la ciutat de Tiflis, aquest hotel és reconegut per les seves espectaculars vistes des del costat dret del riu Mtkvari, a més del servei d'alta qualitat que ofereix als seus hostes i que li brinda la màxima qualificació en el seu sector. Cal destacar que, en moments com aquest, el paper de les bugaderies és crucial per al sector hoteler. Als hotels es renta un alt volum de teixits com a llençols, tovalloles, coixineres, etc., per la qual cosa és clau garantir la correcta desinfecció dels teixits per a protegir la salut dels clients i contribuir a frenar la pandèmia de la Covid-19.

Per a Girbau ha estat un orgull col·laborar juntament amb el seu partner Nuova Martini en aquest apassionant projecte per a l'hotel Ambassadori, reconegut pel seu prestigi i alta qualitat.