Girbau celebrarà a Vic (Barcelona), l’International Workshop 2012 el proper 24-26 de gener
Les jornades de portes obertes se celebraran a la seu central de Girbau a Vic (Barcelona)
13/12/2012
Girbau celebrarà a Vic (Barcelona), l’International Workshop 2012 el proper 24-26 de gener

La seu central de Girbau Group a Vic (Barcelona), acollirà la darrera setmana de gener l’International Workshop Event, una jornada de portes obertes que se celebra amb l’objectiu de reunir clients, consultors i distribuïdors del grup d’Europa i el nord d’Àfrica.

Durant l'International Workshop Event, es podran visitar els tres centres de producció que Girbau té a Vic i el nou Activity Showroom. També es podran conèixer de prop els productes que la firma ha llançat al mercat, com les noves assecadores Ecodryer de la serie ED, les planxadores murals a bandes de la sèrie PB i el nou tren de planxat Compact per a espais reduïts.


El programa de l’esdeveniment inclou una àmplia oferta d’activitats formatives sobre producte i gestió de projectes de bugaderia. Durant aquests actes formatius, es duran a càrrec diferents workshops específics, que anirà a càrrec de personal especialitzat de l’equip Girbau.


Per a participar a l’International Workshop Event, els interessats han d’inscriure’s a través de la xarxa comercial que Girbau té a cada país.