Girbau celebra la quarta Convenció Girbau Amèrica a Cuba
Representants de 21 països del continent americà van analitzar les noves tendències del mercat
29/03/2016
Girbau celebra la quarta Convenció Girbau Amèrica a Cuba

Girbau va celebrar del 10 al 12 de març la quarta Convenció Amèrica a La Habana, Cuba. Representants de 21 països del continent americà van analitzar les noves tendències del mercat per a identificar sinèrgies de diferents sectors i intercanviar el coneixement dels mercats de la regió.

Els assistents van participar a diferents tallers de les divisions comercial, industrial i vended per tal de conèixer diferents eines de venda, novetats de producte i serveis del grup.

Durant la convenció es van visitar dues bugaderies dissenyades i equipades per Girbau: Lavatin Autoservicio Los Siboney, a La Habana, i Lavandería Grupo Gaviota, a Varadero.

El director comercial, màrqueting y serveis del grup, Toni Rubiés, va destacar el diferencials de Girbau al mercat: “Tenim una solució per a cada sector i client amb la gamma de productes més extensa del mercat. Els nostres productes són d’alta qualitat, fiables, fàcils d’utilitzar i són els més rendibles. I disposem d’un equip sòlid de gent amb qui es pot confiar i que parlen el mateix llenguatge que els nostres clients”.

Per la seva banda, el director general de Girbau, Guillem Clofent, va destacar que “queda molt camí per recórrer. Ens emportem de Cuba una maleta plena de coneixements i del convenciment  de la fortalesa de la suma del nostre equip als nostres productes i solucions”.