Girbau celebra la II Convenció Cuba
Durant l’esdeveniment, que va reunir un centenar de participants, Girbau Cuba va celebrar el seu 20è aniversari
08/05/2012
Girbau celebra la II Convenció Cuba

La II Convenció Cuba, organitzada per la filial de Girbau Group al país, ha reunit un centenar de participants de les diferents esferes de l’economia cubana, a l’Hotel Occidental Miramar.  Durant l’esdeveniment, s’han celebrat els 20 anys de la filial del grup al Carib, situada a l’Havana.

Durant la Convenció, els assistents han posat en comú l’experiència de la utilització de l’equipament Girbau a instal·lacions sanitàries i hoteleres, l’execució de projectes integrals de bugaderia i aspectes generals dels processos de la higienització de tèxtils. També han pogut descobrir els darrers productes del grup, com les noves sèries d’assecadores ED, les rentadores MG i les planxadores PBP. Novetats que destaquen per una major eficiència, un menor consum energètic i el desenvolupament de les tecnologies més respectuoses del medi ambient.

 La convenció va servir per a repassar la trajectòria de Girbau a la illa des dels seus inicis (el 1976 es va començar a comercialitzar maquinària) fins a l’actualitat. En aquests moments, la filial té 9 túnels de rentat i més de 300 instal·lacions hoteleres equipades amb maquinària Girbau. Els seus principals objectius, a curt i mitjà termini, són fabricar solucions a la mida dels seus clients i créixer amb ells.