Girbau celebra els 55 anys amb una jornada de portes obertes per a les persones treballadores
L'acte ha comptat amb l'assistència de 1.300 persones
16/11/2015
Girbau celebra els 55 anys amb una jornada de portes obertes per a les persones treballadores

Girbau ha celebrat avui dissabte el seu 55è aniversari amb una jornada festiva per als treballadors i treballadores, les seves famílies i també totes les persones que hi han treballat i que estan jubilades. En total hi han assistit 1.300 persones.

La jornada ha tingut com a objectius mostrar com és Girbau per dins, explicar la internacionalització del grup i fer partícips a tots els familiars i persones vinculades als que hi treballen o hi han treballat.

L’acte s’ha acabat amb els parlaments dels consellers delegats del grup, Mercè Girbau i Pere Girbau, que han agraït a les famílies dels empleats el seu suport, han repassat la trajectòria dels últims cinc anys i han mostrat la seva il·lusió per continuar avançant.

A continuació, els directors generals de les filials de Girbau a tot el món, els membres del Comitè de Direcció i el nou Director General han pujat a l’escenari per compartir l’esdeveniment.

Els parlaments s’han tancat convidant els assistents a deixar els seus comentaris pel record dels 55 anys en un mural de pissarra.