Girbau celebra els 15 anys de la seva filial als Estats Units
La filial s’ha consolidat als segments de bugaderies autoservei i bugaderies mitjanes i creix en el segment de bugaderies de grans produccions
03/12/2010
Girbau celebra els 15 anys de la seva filial als Estats Units

L’empresa osonenca Girbau va celebrar dijous 11 de novembre el quinzè aniversari de la seva filial als Estats Units, Continental Girbau Inc., que manté el 100% de capital de la família Girbau. Malgrat que la filial nord-americana compleix ara 15 anys, ja en fa trenta que Girbau ven en aquest país. 

La celebració va tenir lloc a l’Atlàntida de Vic, el centre d’arts escèniques d’Osona. Un centenar de persones entre els equips d’Estats Units i el de la seu central de Girbau van repassar la trajectòria d’aquests quinze anys.

L’actual president de la filial, Mike Floyd, es va mostrar convençut que Continental continuarà creixent. “La nostra gent, els nostres productes, l’equip i la família Girbau són especials. Amb tanta gent especial, es poden fer coses especials” va assegurar Floyd.

Per la seva banda, els directors generals del grup Girbau, Mercè Girbau i Pere Girbau Pous, van valorar l’esforç realitzat per la filial i van animar l’equip a continuar en la línia iniciada fa un any per potenciar el creixement al segment de bugaderies de grans produccions en cadenes hoteleres, hospitals i bugaderies industrials.

Els directors van posar la filial nord-americana com un dels exemples de l’èxit de la internacionalització de Girbau, que continua avançant amb les últimes obertures de filials a Itàlia i la Índia.