Girbau busca la rentadora més veterana d'Espanya
L'objectiu és demostrar la durabilitat de la maquinària Girbau amb casos reals
23/06/2014
Girbau busca la rentadora més veterana d'Espanya

Girbau engega aquest mes de juny una campanya amb l'objectiu de localitzar la rentadora Girbau en funcionament més antiga d'Espanya. El propietari de la rentadora que demostri, a través del número de sèrie de la placa de la rentadora, que la seva és la màquina més antiga, aconseguirà una nova rentadora HS-6024 de 24 kg de capacitat.

La campanya també inclou un sorteig d'un bo-descompte per valor de 2000€ en productes Girbau i un viatge per a dues persones a la seu central de Girbau. Els dos premis se sortejaran entre els propietaris de les rentadores Girbau que acreditin més de 15 anys de funcionament.

Per participar en la promoció només cal enviar una fotografia de la rentadora i una de la placa de sèrie de la màquina a Girbau perquè el servei tècnic pugui validar l'autenticitat de la data de fabricació. Els guanyadors s'anunciaran en un acte a l'estand de Girbau a Hostelco el proper mes d'octubre.

El Country Manager de Girbau a Espanya, Juan Ruiz, explica que "l'objectiu de la campanya és doble: premiar els clients que demostren la seva lleialtat a Girbau i demostrar amb fets i no amb arguments de màrqueting la durabilitat de les nostres rentadores, reconeguda en el mercat. A més regalant una HS-6024 volem demostrar als clients els avantatges que permeten les rentadores de nova generació. L'estalvi d'aigua, energia, temps i productes químics és increïble comparat amb les rentadores que teníem 15 o 20 anys enrere".

Es poden consultar les bases i les condicions de participació a la pàgina web de la promoció de Girbau