Girbau Brasil, reconeguda als premis Troféu Fornecedor Destaque da Hotelaria 2015
Està considerat com un dels guardons més rellevants del món de l'hostaleria
26/02/2016
Girbau Brasil, reconeguda als premis Troféu Fornecedor Destaque da Hotelaria 2015

Girbau Brasil va conquistar el Trofeu de Millor Subministrador d'Hotelaria del Brasil 2015 en la categoria Equipaments de Bugaderia, uns dels guardons més rellevants dins del món de l'hostaleria al Brasil.

Els premis es van lliurar el passat 22 de febrer a l'hotel Pullman Sao Paulo Ibirapuera, en una gala que va reunir unes 300 persones. Els premis Fornecedor són un reconeixement dels clients a les empreses que millor treballen en el subministrament de productes i serveis per a les cadenes hoteleres del Brasil. Els guanyadors s'elegeixen mitjançant les votacions que fan 3.156 professionals del sector de l'hostaleria.

Aquesta no és la primera vegada que Girbau Brasil és reconeguda amb aquest premi. El 2011 ja el va rebre dins de la mateixa categoria.

El premi d’enguany el va rebre el director de Girbau Brasil, Paulo Barreira de les mans de Maria José Dantas, presidenta d'ABG Nacional - Associação Brasileira de Governantas.

Segons Paulo Barreira: "l'equip sap que conquerir aquest premi va ser just un pas. El nostre major repte serà mantenir-lo i per això seguirem 100% orientats al client per reconquerir-lo el 2016 ".