Girbau aposta per Hostelco 2014
L’eficiència energètica, l’extensa gamma de producte i la proximitat comercial i tècnica van ser els pilars de l'estand de Girbau
6/11/2014
Girbau aposta per Hostelco 2014

Girbau ha apostat una edició més per estar present a Hostelco Barcelona (20-23 octubre). El grup va desembarcar a Barcelona amb les novetats que havia presentat la setmana anterior a Expodetergo (Milà).

L’eficiència energètica, l’extensa gamma de producte i la proximitat comercial i tècnica van ser els tres pilars que Girbau va projectar des del seu estand.

Els visitants van preguntar per les novetats de producte com la nova calandra PC80, l’introductor DRB, la nova gamma de rentadores sèrie RMS/RMG, la rentadora HS6024, l’assecadora ST-1300 i totes les novetats adreçades al sector vended, que beneficien tant els usuaris finals com els propietaris de les bugaderies autoservei.

Per primera vegada, Girbau va llançar i va promocionar en una fira un component de les rentadores. A través del llançament de la vàlvula de desguàs Hidrodrain, Girbau vol conscienciar els clients de la importància d'apostar per recanvis originals Girbau per la garantia, fiabilitat i estalvi d'incidències a la bugaderia.

També va despertar interès la nova funció Energy Optimizer, exclusiva de Girbau, que incorporen les calandres de PC Sèries. Es tracta d'una funció que augmenta l'eficiència de la calandra i disminueix el consum energètic. Energy Optimizer permet aprofitar la inèrcia tèrmica de la màquina durant l'últim període de planxat de la jornada. La calor acumulada a la cubeta rígida permet poder treballar de forma estable durant un període determinat.

Una rentadora de 1965, la Girbau més veterana d'Espanya en funcionament

D'altra banda, Girbau va lliurar a Hostelco 2014 els premis de la promoció "Busquem la més veterana d'Espanya", que volia localitzar la rentadora més antiga en funcionament.

La guanyadora va ser una rentadora model I-60 de 1965 que actualment està en funcionament a la Diputació de Galícia - Centro Calvo Sotelo de La Corunya. El responsable de la bugaderia, es va endur el premi d'una rentadora HS6023 i una nit d'hotel per a dues persones a Barcelona, a més d'una visita a la seu central de Girbau a Vic i visita turística a la ciutat.

El Country Manager de Girbau a Espanya, Juan Ruiz, ha valorat molt positivament la campanya. "Hem aconseguit el nostre objectiu: mostrar la confiança dels clients en Girbau des de 50 anys enrere i premiar-los per ajudar-nos a créixer amb ells. Igualment, es constata una de les característiques de les nostres rentadores, la robustesa i durabilitat ", assegura Ruiz.