Girbau aposta pel Pla Renove per incrementar la competitivitat de les bugaderies
El fabricant promociona el Pla Renove fonamentat en l’estalvi que s’aconsegueix a cada fase de la bugaderia
22/05/2013
Girbau aposta pel Pla Renove per incrementar la competitivitat de les bugaderies

Girbau mantindrà fins el mes d’octubre de 2013 un pla Renove d’equipament, amb condicions de compra i finançament especials, per a fomentar que les bugaderies espanyoles siguin més competitives.

¿És rendible renovar l’equipament?

Les xifres responen. Si comparen una bugaderia HS de Girbau de 1992 amb un model de 2012, s’estalvia el 40% en energia (4.809 € en un any), el 30% de temps (694 hores /any), i el 60% d’aigua (3.700 € anuals). En un any, canviar una sola bugaderia permet estalviar 8.600 € i unes 700 hores de feina, gràcies a la major eficiència dels cicles de rentat.

En assecadores, l’estalvi comprant una assecadora ED Girbau és de 347 hores/any (ja que poden realitzar-se dos cicles en una hora) i un 40% en energia, que suma uns 1.050 € anuals.

Finalment, en planxadores, les noves PB de Girbau incrementen la productivitat en un 24% (576 €/any), i l’eficiència en un 8% (656 hores/any).

Per altra banda, Girbau ofereix uns bons de descompte en funció del model de màquina que es canviï. Així, es beneficia de l’operació estalvi des del moment de la compra amb un important descompte, per seguir sumant estalvi a partir de la posada en marxa. 

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.